Vi på salongen

Personal

IMG_2578

Zabina Traneskog

SALONGSÄGARE

Zabina älskar mixen av kunder, mixen av en arbetsvecka med långa dagar med färg och klippkunder och planering inför kommande event, kurser osv. 

Kanske är hon mest igenkänd för sina stora färgförändringar, blekningsjobben som tar hela dagar där kunderna går från mörkt till ljust, tekniskt svåra moment och glada spralliga färger! Men oavsett hur roligt det än är med färgstarka färger tycker hon det är roligast att tänka hållbart. ”Det bästa som finns är att se sin kund på Ica 2 månader efter besöker och hon/han är fortfarande skitsnygga”.

Skärmavbild 2021-01-31 kl. 21.45.20

Alexander

Frisör

Alexander är vår fantastiska frisör som kommer och går lite, nu pluggar han vid sidan om och jobbar bara vissa dagar. 
Vore det inte för Alexanders vatteneksem skulle han kanske välja frisöryrket på heltid, för nog brinner han för det! Så fort man sätter sig i Alexanders stol så vet man att man är i goda händer och att killen ger 110% 
För Alexander är mötet mellan kund och frisör a och o, hos honom känner man sig sedd och omhändertagen – i alla situationer!  Han är ärlig och transparent i sitt jobb och är inte rädd för att kliva utanför boxen!
Hanna

Hanna Axén

FRISÖR

Hanna Axén är liksom Zabina inte rädd för stora blekningsjobb! Hon har rätt tänk, hon är snabb och otroligt duktig och genomtänkt i sina jobb. Hon är inte rädd för att klippa roliga frisyrer med kniv och går gärna utanför boxen, klippa killar är också något Hanna gör, även många killar har fått håret både blekt och färgat i hennes stol!
IMG_2613

Hanna Klasson

FRISÖR

Hanna Klasson har jobbat tillsammans med oss i 5 år! Hanna är vår nummer ett när det kommer till permanent, så många perfekta rullningar hon gjort går inte att slå!
Hanna är också en otroligt glad människa som är på nya idéer och lika glad som duktig är hon på att utföra klipp och färgbehandlingar. Som om inte kunskaperna inom permanent, klippning och färgning vore nog så är Hanna också vår stjärna på herrar med skägg! Hon gör de snyggaste fadningarna, rakar med kniv och formar skägget exceptionellt!

Emma

Emma Blomberg

Frisör

Emma har lång erfarenhet av yrket, jobbar som frisör sedan studenten!
Emma är otroligt eftertänksam och väljer endast rätt väg för ditt hår. Hos henne är man i trygga händer om man vill göra stora färgförändringar eller bara färga botten.
Variationen av unga, äldre, män kvinnor stora och små jobb gör Emmas arbetsvecka perfekt!
Hos henne känner man sig både lugn och trygg från första sekund!

IMG_2707

Veronica Lidström

Frisör

Veronica (Vera) är en glädjespridare bakom stolen. Hon har liksom Emma lång erfarenhet av yrket. Hos Vera kan man få utlopp för sina kreativa tankar och spontana idéer! Liksom en del av sina kollegor bemästrar hon stora slingjobb och förändringar med bravur. Under en arbetsvecka hos Vera finner man en bred variation på ålder, kön och stora och små färgjobb! Men, nog har hon kanske mest herrkunder av oss alla!

IMG_2714

Isabelle Ekstrand

Frisör

Isabelle vår nyaste tjej, hon som alltid drömt om att bli frisör men lagt det åt sidan och valt att göra annat först! Hon är lärling efter att ha gått svenska frisörskolan i Stockholm! Isabelle är otroligt omhändertagande och kommer få varje besök, litet som stort kännas unikt och berört!

Josefine

Josefine Eliasson

Nagelteknolog

Josefine har jobbat med naglar i fem år (!!) Älskar form och design. Jobbar för att lära känna kundens naglar för bästa hållbarhet, jobbar därav både med gel och akryl.

Är det något som inte fungerar så felsöker man och försöker hitta nya sätt, alla ska kunna ha fina naglar. Mål att kunden ska känna förtroende och kunna sätta sig ner och bara slappna av, hon är duktig på att snabbt ta in vad kunden gillar för design/stil/form och brukar ofta få fria tyglar. Att göra naglarna ska vara en avkopplande stund! 

Klippningar

540:-  inkl tvätt, massage och styling

Färg

550:- per timme + material